преземете видеа Vimeo

Vimeo симнувачот

Превземи Vimeo Видеа Веднаш Во MP4 формат, преземете и снимете видеа од Vimeo да MP4 во HD, бесплатно симнување Vimeo Видеа онлајн.

Како да преземам видеа од Vimeo?

01. Копирај го URL-то на видео што сакате да го преземете.
02. Вметни URL-то на Vimeo видео во кутијата на нашата алатка.
03. Притиснете го копчето за превземање.
04. Видеото сега ќе се појави, а сè што треба да направите е да кликнете на копчето за преземање.