Shkarkoni Videot E Vimeo

Vimeo Downloader

Shkarko Vimeo Videos Menjëherë Në MP4 Format, Shkarkoni Dhe Ruani Videot Nga Vimeo në MP4 Në HD, Pa Shkarko Vimeo Videos Online.

Si të shkarkoni videot nga Vimeo?

01. Kopjoni URL-në e videos që dëshironi të shkarkoni.
02. Ngjit URL e videos Vimeo në kutinë e mjetit tonë.
03. Shtypni butonin Shkarko.
04. Video do të shfaqet tani, dhe të gjithë ju duhet të bëni është që të klikoni butonin Shkarko.